Marie Brixtofte

Bolsjefilosofi og andre leveråd:
Få har så meget på hjerte – og få har så meget at have det i, som psykolog og forfatter Marie Brixtofte. Med udgangspunkt i hendes bestsellerbog Bolsjefilosofi og andre leveråd, skaber denne kloge kvinde et unikt udviklingsrum for sine tilhørere, hvor der er plads til at dele både det svære og alt det skønne i livet

Beskrivelse

Bolsjefilosofi og andre leveråd:

Få har så meget på hjerte – og få har så meget at have det i, som psykolog og forfatter Marie Brixtofte. Med udgangspunkt i hendes bestsellerbog Bolsjefilosofi og andre leveråd, skaber denne kloge kvinde et unikt udviklingsrum for sine tilhørere, hvor der er plads til at dele både det svære og alt det skønne i livet.

Som barn af en misbruger har Marie Brixtoftes liv været fyldt med modsatrettede følelser. I dette foredrag fortæller hun bland andet om sin barndom med en kendt far (politiker Peter Brixtofte), om hans alkoholmisbrug og hvordan denne opvækst har præget hende på godt og ondt.

Mest på godt heldigvis. For Marie står i dag solidt plantet på jorden. Eller måske rettere, bevæger sig i skarpt trav fremad. For hér møder du en person, der med ægte ild brænder for at gøre os alle sammen klogere på livets store spørgsmål og give os redskaber til at gøre det nemmere at være til, uanset hvilke udfordringer vi bakser med i de fortumlede liv vi lever.

Hendes foredrag er en ramme, hvor der både er plads til spejling og refleksion, samt gode værktøjer at hente. Der er tid til spørgsmål og ingen går mindre vidende derfra.

Marie Brixtofte kan bookes til emnespecifikke foredrag og optræder også gerne i samklang med andre fagpersoner, såsom læge og forfatter til bogen SLUK Imran Rashid eller TV-vært Claus Elgaard.

Du kan for eksempel også booke foredragene:

Mindre skærm – hvorfor og hvordan? Baseret på bogen SKÆRMSUND. Foredraget rækker en hjælpende hånd til unge og voksne, som er bekymrede over eget og familiens skærmforbrug og som har brug for konkrete redskaber til at ændre det.

Mental sundhed på arbejdspladsen: Rygsæk, Redskaber og Robusthed. Hvordan bliver vi klogere på os selv, så vi kan passe på os selv på arbejdet og dermed passe bedre på hinanden.

Livet med en alkoholisk far – og sorgen ved tabet:
Marie fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drak og hvilke strategier vi som børn ofte benytter for få mest mulig kærlighed fra vores omgivelser. Strategier, som virkede i årene som børn, men som kan spænde ben for os som voksne.

Med Marie Brixtoftes foredrag får du:

• Stor indsigt og soliditet, personligt såvel som fagligt
• Konkrete værktøjer til bedre trivsel og mental sundhed
• Et møde med en ildsjæl der brænder for at aftabuisere svære emner, såsom misbrug, mistrivsel, sorg og tab.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Marie Brixtofte, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag

Log in with your credentials

Forgot your details?