Ordstyrere og moderatorer

Ordstyrere og moderatorer

Find den perfekte ordstyrer til dit arrangement

Hos ForedragsBasen kan du finde ordstyreren, der får alle dele af din begivenhed til at gå op i en højere enhed og sørger for at holde styr på tiden, deltagerne og andre vigtige dele af arrangementet. Vi har mange spændende og dygtige navne på listen over foredragsholdere, konferencierer og ordstyrere, du kan booke til dit event. Blandt de mange forskellige personligheder vil du helt sikkert kunne finde den helt rette.

Ordstyrerens rolle

Et arrangement går hurtigt fra at være godt til at være perfekt, når du har den helt rigtige ordstyrer med ombord. At lade et arrangement løbe af stablen uden en god ordstyrer eller konferencier er lidt ligesom at lade et orkester spille uden dirigent. De enkelte dele er oftest helt i orden, men det er alligevel altafgørende at have en person med, der formår at samle det hele og løfte det til nye højder – og det er netop ordstyrerens rolle.

Kendte ordstyrere med masser af erfaring

Vi har bl.a. komikere, journalister, livsstilseksperter og sportsudøvere i vores katalog af talere, og mange af dem kan du også booke som ordstyrer. Vi har navne som Clement Kjersgaard og Poul Erik Skammelsen – for bare at nævne nogle få. Trods deres forskellige baggrunde, personligheder og stilarter er en fællesnævner for dem alle deres store erfaring og engagement.

Viser alle 6 resultater

Log in with your credentials

Forgot your details?