Tamra Rosanes

Når musikken åbner døre:
Musikalsk foredrag med den amerikansk/dansk sanger Tamra Rosanes, som siden 70’erne har underholdt i alle afkroge af den danske countryscene. Du får skønne fortællinger fra den prisvindende country-dronning, som på grund af sine amerikanske rødder har et kæmpe indblik i alle countrymusikkens aspekter.

Beskrivelse

Når musikken åbner døre:

Musikalsk foredrag med den amerikansk/dansk sanger Tamra Rosanes, som siden 70’erne har underholdt i alle afkroge af den danske countryscene. Du får skønne fortællinger fra den prisvindende country-dronning, som på grund af sine amerikanske rødder har et kæmpe indblik i alle countrymusikkens aspekter.

Når musikken åbner døre, krydres naturligvis med sange fra Tamras store bagkatalog af amerikanske country- og folkemusik.

Tamra Rosanes en vaskeægte country-dronning. Med sine amerikanske rødder og masser af Nashvilleinspiration er hun indbegrebet af country og folkemusik, som vi kender og elsker det. Hun er oprindeligt uddannet talepædagog og hendes liv kunne sikkert være blevet helt anderledes. Men som 20-årig ville skæbnen (og kærligheden) at hun flyttede fra en forstad i New York helt til København.

Det var lidt af et kulturchok!

Hør Tamras bevægende historie om hendes musikalske opvækst i USA, om at være øjenvidne til de to legendariske Beatles koncerter i Shea Stadium, opleve Woodstock Festival, deltage i protestmarcherne imod Vietnam krigen og om, hvordan mere end 50 år på musikscenen har formet hendes liv. For udover en imponerende solokarriere har Tamra spillet og sunget med de fleste fra det danske musikmiljø.

Tamra Rosanes har desuden altid brugt sin musik til vigtige sager. Som miljøaktivist for Greenpeace, i forbindelse med Klimatopmødet i København, i Red Barnet, og som ambassadør for Scleroseforeningen.

Alle anekdoter og historier i foredragene bliver ledsaget af illustrative sange.

Fun fact: Tamra er for nylig blevet dansk statsborger og har været i de danske arkiver i USA. Her fandt hun gamle danske sange oversat til engelsk. Det førte til udgivelse af albummet A DIVIDED HEART/DET DELTE HJERTE fra 2019.

Tamra Rosanes andet musikalske foredrag hedder Historien om rødderne af amerikansk musik:

Det er et lærerigt, musikalsk og underholdende foredrag om historien og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Der er religiøse sange, sange om krig og kærlighed, oldtime traditionelle sange, mountain music, slavernes spirituals og gospel sange, cowboy sange, jernbanesange, arbejdssange, fagforeningssange, protest sange fra 60’erne og helt frem til vor dages musik, som er inspireret af fortiden.

Tamra vil kigge tilbage på den amerikanske musikhistorie og dens rødder, fortælle anekdoter og synge sange fra alle perioder.

Musikalsk foredrag med Tamra Rosanes er:

• Læring og musikalsk lækkerhed, formidlet af Danmarks absolut mest respekterede countrylegende
• Sjove anekdoter fra 50 år på landevejen
• Indblik i amerikansk musik og folketradition, der går lige i hjertet på publikum

Booking, pris og kontakt:
Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Tamra Rosanes, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Historie, Koncertforedrag, Kultur, Livserfaring, Musik, Musikhistorie, Popkultur, USA

Log in with your credentials

Forgot your details?