Clement Kjersgaard

Kampen om klimaet er kun lige begyndt:
På få år har klimaspørgsmålet kilet sig ind nær toppen af den politiske dagsorden. Det skaber nye kløfter og nye konflikter på kryds og tværs af vores vante forestillinger om hvordan politik fungerer.

Beskrivelse

Kampen om klimaet er kun lige begyndt:

På få år har klimaspørgsmålet kilet sig ind nær toppen af den politiske dagsorden. Det skaber nye kløfter og nye konflikter på kryds og tværs af vores vante forestillinger om hvordan politik fungerer.

Med dette og en række andre foredrag, kan du opleve én af Danmarks skarpeste journalister, formidle emner der berører os alle.

Clement Kjersgaard behøver næsten ingen nærmere præsentation. Han er en vellidt TV-vært, som gennem de sidste mange år har slået sit navn fast som en særdeles markant TV-journalist på DR, bl.a. med sit helt eget talkshow på DR2.

Clement Kjersgaard har studeret på college i Hong Kong, har læst filosofi, politik og økonomi på Oxford University og har siden 2003 været studievært på en lang række programmer hos DR. Han kan bookes som både ordstyrer såvel som foredragsholder om bl.a. dansk politik, amerikansk politik, international politik, uddannelse, journalistik og kreativitet.

Læs hér, hvad Clement bl.a. holder foredrag om:

Danmark efter valget: Dansk politik er under forandring – men det er ikke politikerne alene, der styrer udviklingen. Og turbulensen slutter ikke, når en regering er trådt til – tværtimod.

Kan demokratiet tabe? Over de senere år har en bølge af uro og turbulens ramt politik i store dele af verden. Men udfordringerne går længere tilbage end det ser ud – og magthaverne har endnu til gode at forstå krisens omfang.

De næste 25 års verdenshistorie: Er vi på vej mod en ny verdensorden – eller ingen? Hvad afgør magtfordelingen – og rollerne til USA, Kina og Europa?

Fremtidens medier – og fremtidens journalistik: Tech-giganterne forandrer vilkårene for offentligheden og for demokratiet – skal journalistikken forny sig, skal den først finde tilbage til sine egne grundværdier. Det bliver svært.

Kan uddannelsessystemet genopfinde sig selv? Hvis nogen i den danske uddannelsesverden håber at få arbejdsro, vil de blive skuffede. Uddannelse bliver en kampplads over de kommende år, dels fordi en række af de største samfundsudfordringer vil resultere i nye krav til sektoren, dels på grund af de dilemmaer og paradokser, sektoren selv – i årtier – har skubbet foran sig. Hvis ikke folk i uddannelsessektoren – fra folkeskolen til forskningsverdenen – selv tager udfordringerne alvorligt, vil andre (ganske snart) sætte retningen for dem.

Med Clements foredrag får du:

• Indsigt i de stærkeste politiske emner både indenlands som internationalt.
• En passioneret formidler med noget på hjerte.
• En af Danmarks mest erfarne journalister og debattører som en fuldblods live-oplevelse.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Clement Kjersgaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Debat, Globalisering, Journalist, Kendt fra TV, Ledelse, Medier, Ordstyrer, Politik, Presse, Religion, Supermagt, Talkshow, Trends, TV, USA, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?