Christian Fuhlendorff

Hvem gider tage den vej alle andre tager?
Kan man være ordblind og faktisk leve af ord? Kan man gå på specialskole i en stor del af sin skoletid, og blive omtalt som ”grænsepsykotisk” og alligevel være så godt begavet, at man suverænt vinder Stormester som voksen? Her er, hvad voksne Christian Fuhlendorff siger til den 7-årige version af sig selv:

Beskrivelse

Hvem gider tage den vej alle andre tager?

Kan man være ordblind og faktisk leve af ord? Kan man gå på specialskole i en stor del af sin skoletid, og blive omtalt som grænsepsykotisk og alligevel være så godt begavet, at man suverænt vinder Stormester som voksen? Her er, hvad voksne Christian Fuhlendorff siger til den 7-årige version af sig selv:

Som lille dreng forstår man ikke, at dét at have begrænsninger, ikke nødvendigvis er en dårlig ting, for man vil bare gerne være ligesom alle andre. Man vil gerne passe ind. Men det er svært, når dem man går i klasse med læser bøger, mens man selv kigger i Anders And blade og gætter på, hvad det mon er, de siger i taleboblerne.
Men bare rolig, det skal nok gå.

Ordblindhed er ikke et skridt tilbage, det er mere et genialt tilløb til livet. Ordblindhed er heller ikke noget, der gør, du skal stå stille. Du skal bare finde din egen vej. Hvem gider også at tage den vej, alle de andre tager? Jeg siger ikke, det bliver let, men jeg lover at det bliver lidt sjovere og at der er mange, der gerne vil gå sammen med dig.”

I foredraget Hvem gider tage den vej alle andre tager fortæller Fuhlendorff om sin skoletid og om den modstand han stødte på, men også de gaver han fik i processen. Han fortæller om sin tid på specialskole og om hvordan det var, at vende tilbage til den almindelige folkeskole. Han fortæller om, hvordan han stadig støder på sin egen ordblindhed i dag men også om, hvordan han i stedet for at give op, opfinder sine egne, unikke måder at løse udfordringerne på. Det bliver ærligt, sårbart og – som ALTID med Fuhlendorff – ret sjovt.

Christian Fuhlendorff er en af sin generations mest begavede komikere, der med sin intelligens og sine funny bones, har lagt publikum for sine fødder.

Han har turneret landet tyndt, spillet utallige TV-roller – både som talkshowvært og som skuespiller i sitcomserien Kristian. Han kan opleves i flere podcast serier. Bl.a. Hva Så?!, der er blevet hentet og lytte mere end 20 millioner gange.

Med foredraget Hvem gider tage den vej alle andre tager får du:

• Historien om hvordan ordblindhed kan vendes til en styrke.
• Mulighed for at stille ALLE de spørgsmål om emnet du har lyst til.
• En af Danmarks sjoveste komikere, behandle et emne så du går klogere derfra.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Christian Fuhlendorff, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Historie, Kendt fra TV, Komik, Komiker, Livserfaring, Samfund, Selvopfattelse, Stand-up, Tendenser, Underholdning, Verden, Verdenshistorie

Log in with your credentials

Forgot your details?