Mads Keiser

Han, hun og forskellen:
Balladen om de to køn buldrer som aldrig før. Man får let det indtryk, at kvinder og mænd glider længere og længere fra hinanden. Men er det virkelig sådan? Måske er det tid til at kigge på det fra den lettere side. Og få grinet af det hele. Mads Keiser er manden der kan få os til det!

Beskrivelse

Han, hun og forskellen:

Balladen om de to køn buldrer som aldrig før. Man får let det indtryk, at kvinder og mænd glider længere og længere fra hinanden. Men er det virkelig sådan? Måske er det tid til at kigge på det fra den lettere side. Og få grinet af det hele. Mads Keiser er manden der kan få os til det!

Han, hun og forskellen er et underholdende foredrag om mænd og kvinders forskellige måder at kommunikerer på. For hvorfor taler mænd tit i øst, når kvinder nu taler mest i vest? Ligger det i generne, eller er det kulturen, den er gal med?

Både mænd og kvinder får kærligheden at føle, når Mads Keiser blander underholdning og alvor, så man genkender og griner af sin partner og – ikke mindst – sig selv.

Mads Keiser er journalist, tekstforfatter, foredragsholder, ordstyrer og meget andet. Han har en fortid som skuespiller — udgjorde i en årrække underholdnings-gruppen PLAT sammen med d’herrer Peter Kær og Michael Carøe og har desuden været populær studievært for både DR og TV2.
Hans store passion er mundtligt kommunikation. Et foredrag med Mads Keiser er garanti for prima underholdning, relevant indhold og masser at snakke om bagefter.

Du kan også vælge:

Humor på arbejdspladsen og andre festlige lejligheder

Et foredrag om arbejdsglæde, om humor der inkluderer – og om at se det sjove i hverdagens trummerum.

Aktiv brug af humor kan fuldstændig ændre stemningen på en arbejdsplads. Kommunikationen bliver bedre, det øger arbejdsglæden, giver nærvær, nedbringer sygefraværet. Det skaber kort sagt trivsel. I hverdagens almindelighed og små irritationer gemmer sig masser af historier og gode grin. Og det gør der, fordi vi er mere ens end vi tror.

Når grinet kommer af genkendelse, bliver humoren inkluderende og samlende. Vi er fælles om det sjove, fælles om det delte. Det “sætter” stemningen mellem mennesker, og det er forskellen på at grine sammen med nogle og grine af nogle.

Arbejdsglæde og humor på arbejdspladsen er grundkursus i hvordan man bruger humor effektivt, spækket med sjove eksempler.

Hvis de ler, så lytter de – om kommunikation og mangle på samme.

Oplevelse! Et foredrag om oplevelsesøkonomi.

Et foredrag med Mads Keiser er altid:

• Et supersjovt og inkluderende indslag, om emner der giver samtalestof og eftertanke
• Et tiltrængt pusterum på arbejdspladsen – med grinegaranti og mening i galskaben
• Et møde med én af Danmarks mest charmerende oplægsholdere, der forstår at gribe nuet så publikum mærker det.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Mads Keiser, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Arbejdsglæde, Erhverv, Humor, Journalist, Kendt fra TV, Kommunikation, Kønsdebat, Livskvalitet, Motivation, Oplevelsesøkonomi, Tendenser, Workshop

Log in with your credentials

Forgot your details?