Eva Fog

Digital opdragelse og meget mere.
Oplever du at dét med børn, medier og teknologi er svært at forstå? Vil du gerne have indsigt i, hvad det er for en verden, børnene møder ude på nettet? Synes du måske også det er svært at sætte rammer på en fornuftig måde for de digitale børn? Så er du ikke alene!

Beskrivelse

Digital opdragelse og meget mere.

Oplever du at dét med børn, medier og teknologi er svært at forstå? Vil du gerne have indsigt i, hvad det er for en verden, børnene møder ude på nettet? Synes du måske også det er svært at sætte rammer på en fornuftig måde for de digitale børn? Så er du ikke alene!
Men bare rolig. Der er hjælp at hente….

Eva Fog er stifter og forkvinde for teknologiforeningen DigiPippi, der gennem flere år har formået at skabe en løsning for manglen af piger og kvinder i IT. Et arbejde hun selv har vundet prisen som Role Model of the Year for Women in Tech DK for og som af det Europæiske Ligestillingsråd EIGE er kåret som Best Practice.

Få et indtryk af de spændende og indsigtsfulde foredrag Eva Fog tilbyder, hér:

Digital opdragelse
Hvordan skal man som forælder, lærer eller pædagog forholde sig til den verden de nye generationer vokser op i? Eva Fog tilbyder praksiseksempler og værktøjer til at tage opgaven på
sig.

TikTok
Sociale medier fylder enormt, og TikTok har siden 2019 oversvømmet de danske hjem. TikTok er for længst gået fra at være en børneapp. I dag har alle firmaer, politikere og SoMe personer med respekt for sig selv en kanal derinde, og alle forældre og professionelle bør have en grundidé om mediet.

Digital ligestilling
Siden 1980’erne har skævvridningen i samfundet været tiltagende. Selvom vi i disse år har fokus på problemet, fortsætter piger og kvinder med at blive forfordelt i den digitale og teknologiske verden. Af andre, såvel som dem selv.

Dit digitale ungdomsliv
Det kan være svært nok at vokse op. Når der er sociale hierarkier, trends og konstant digital kommunikation, kan det virkelig blive svært. Eva Fog taler ud fra mange års erfaring i øjenhøjde med både børn og unge, og søger at hjælpe dem med at forstå sig selv og det digitale lidt bedre.

Kvinder og gaming
Mere end halvdelen af piger og kvinder gamer. Men hvor er de? Det mandlige ideal er fortsat det der sættes op, når vi taler gaming. Eva sætter fokus på kvindernes rolle i gaming, og trækker på sine erfaringer som diversitetskonsulent i Esport Danmark.

Eva Fogs formater om Digital opdragelse giver dig:

• Kæmpe indblik i den digitale verden
• Kørekort til at hjælpe dine børn og unge med sund digital adfærd
• Forståelse for piger og kvinders vilkår i IT

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Eva Fog, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Kommunikation, Kultur

Log in with your credentials

Forgot your details?