Pernille Slot

Dit ansigt sladrer … og dine fødder fortæller sandheden!
Vi ved godt alle sammen, at vores ansigtsudtryk og kropssprog fortæller mere end ord! Vidste du, at over 90 procent af det, vi kommunikerer, bliver modtaget og afsendt igennem vores ansigtsudtryk og kropssprog? Vil du vide, hvad vores ansigtsudtryk og kropssprog helt præcist fortæller, så er dette foredrag noget for dig!

Beskrivelse

Dit ansigt sladrer … og dine fødder fortæller sandheden!

Vi ved godt alle sammen, at vores ansigtsudtryk og kropssprog fortæller mere end ord! Vidste du, at over 90 procent af det, vi kommunikerer, bliver modtaget og afsendt igennem vores
ansigtsudtryk og kropssprog? Vil du vide, hvad vores ansigtsudtryk og kropssprog helt præcist fortæller, så er dette foredrag noget for dig!

Kom med bag facaden og forstå, hvordan vores ansigtsudtryk og kropssprog egentlig fungerer.

Hvad er det, vi reagerer på, og hvorfor gør vi, som vi gør? Vi ved vi får bedre resultater og større succes, hvis vi er gode til at læse andre mennesker. Når du ved, hvad du skal kigge efter, er det lettere at fange de signaler, der rent faktisk betyder noget, for lige præcis dig, i den sag, du står i.

Pernille Slot er en af landets bedste formidlere inden for nonverbale signaler. Hun underviser ledere, sælgere og HR-folk fra nogle af Nordens største virksomheder i, hvordan de med succes kan lytte til de signaler, der kommer fra ansigtsudtryk og kropssprog, inden ordene kommer.

I foredraget Dit ansigt sladrer … og dine fødder fortæller sandheden får du indblik i, hvad ansigtet sladrer om og hvorfor fødderne fortæller sandheden.

Med andre ord: Hvordan du kan gøre et godt indtryk … helt uden ord!

Pernille Slot formidler kompliceret stof på en jordnær og humoristisk måde, så du får mod på at gå ud og bruge de helt enkle og let anvendelige tips og tricks, du med garanti får med hjem fra dette foredrag. Hun tager udgangspunkt i de signaler, der er i rummet, så vær klar til at blive klogere på dig selv og dine kollegaer samt andre omkring dig.

Du kan også booke Pernille Slot til en eksklusiv Ladies Night:

Med foredraget Læs din mand – helt uden ord er der lagt op til en sjov og indsigtsfuld aften, hvor du kommer bag facaden og bliver klogere på forskellen på mænd og kvinders hjerner. Vi ved godt der er forskel på de to køn. Men hvor stor forskel det kommer bag på de fleste!

Dette foredrag er perfekt til uformelle rammer med lidt lækkert at spise og drikke, hvor vi får en professionel snak om hanner og hunner.

Mød Pernille Slot og få:

● Unik indsigt i nonverbale signaler, fra ansigtsudtryk og kropssprog
● Konkret viden om hvordan vores hjerner fungerer
● Kompliceret stof, serveret jordnært og humoristisk af én af Danmarks skarpeste eksperter.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Pernille Slot, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?