Kristian Sloth

Hemmelige kilder og skjult kamera – drama og dilemmaer fra journalistens værksted:
Hvordan arbejder den undersøgende TV-journalist? Hvordan beskytter han sin hemmelige kilde? Er det fair at bruge skjult kamera? Hvad gør han, når interviewet løber helt løbsk? Hør den prisvindende journalist Kristian Sloth med 25 års erfaring fra DR fortælle om de moralske og etiske dilemmaer, man som journalist kommer i, når historien skal spidsvinkles og skæres til

Beskrivelse

Hemmelige kilder og skjult kamera – drama og dilemmaer fra journalistens værksted:
Hvordan arbejder den undersøgende TV-journalist? Hvordan beskytter han sin hemmelige kilde? Er det fair at bruge skjult kamera? Hvad gør han, når interviewet løber helt løbsk? Hør den prisvindende journalist Kristian Sloth med 25 års erfaring fra DR fortælle om de moralske og etiske dilemmaer, man som journalist kommer i, når historien skal spidsvinkles og skæres til.

Mange kender Kristian Sloths legendariske interview med Bertil Haarder, hvor temperamentet for rullende kamera får mere end frit løb.

I foredraget Hemmelige kilder og skjult kamera – drama og dilemmaer fra journalistens værksted bruger Kristian nogle af sine egne TV-historier til at fremdrage og analysere de svære dilemmaer, som undersøgende journalistik har bragt ham i.

Dilemmaer udfordrer jævnligt journalistens etik og moral, for der skal vinkles skarpt, og det skal ofte gå hurtigt. Hvad er god journalistik i en tid, hvor hurtige nyheder og sociale medier fylder stadig mere?

Få Kristians bud i foredraget ””. Dette foredrag kan også bookes på engelsk.

Kristian Sloth har været journalist i DR i 25 år – mest på TV Avisen og 21Søndag men også i DR Dokumentar.

Han har lavet en række dokumentarfilm – blandt andet på Nordisk film og i Greenpeace.

Nu deltager han i den offentlige debat, bland andet som ekspert i det animalske landbrugs betydning for samfundet og den grønne omstilling.

Kødets Pris

Uanset om du er veganer, kødspiser, fleksitar eller noget helt andet, får du med dette foredrag indsigt i og viden om de konsekvenser, som Danmarks kolossale animalske produktion har for samfundet.

I Kødets Pris gennemgår han, hvordan vores produktion af kød- og mejeriprodukter påvirker klima, miljø, biodiversitet og folkesundhed.

Hans gennemgang af produktionens betydning for arbejdspladser og samfundsøkonomi vil nok overraske mange, men det er ikke kun negativt. Fra vækstlaget buldrer det nemlig frem med nye former for landbrug og produktion af fødevarer.

Du får også indsigt i, hvad der sker politisk såvel herhjemme som i udlandet, og du får Kristians bud på, hvordan fremtidens fødevareproduktion kan se ud.

Og bare rolig. Kristian plæderer ikke for veganisme og ingen kød. Han taler for mindre kød og mere grønt.

Så kast muld på skyttegravene og få trykprøvet dine holdninger. Det bliver ikke kedeligt!

Med Kristian Sloths spændende foredrag får du:

• Oplæg der sætter følelserne i kog og får diverse meningsmaskiner ud af starthullerne
• En masse veldokumenteret data, når vi skal tale om Danmark som landbrugsland
• En oplægsholder der kan sit kram, drevet af en sag, uden at blive fartblind

 

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Kristian Sloth, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?