Umahro

Fra usund til sund:
Bliv sundere uden fanatisme og med udgangspunkt i dig og din hverdag fremfor den nyeste kur eller det nyeste træningsprogram. Find frem til, hvad du kan gøre med din kost, din motion, din bevægelse og din søvn for at blive sundere. Trin for trin og i et tempo, hvor du kan være med, så ændringerne bliver varige

Beskrivelse

Fra usund til sund:

Bliv sundere uden fanatisme og med udgangspunkt i dig og din hverdag fremfor den nyeste kur eller det nyeste træningsprogram. Find frem til, hvad du kan gøre med din kost, din motion, din bevægelse og din søvn for at blive sundere. Trin for trin og i et tempo, hvor du kan være med, så ændringerne bliver varige.

Umahro er ernæringsekspert, kendt fra TV2-programmet Kan man spise sig rask. Derudover er han sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver for nogen af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport. Han er eminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret, uanset om målgruppen er en efterskole, en gruppe topledere eller videnskabsfolk.

Han inspirerer dig til at lave de ændringer, der ligger lige til højrebenet, men har en enorm sundhedsværdi. Effekterne er ikke kun en lavere risiko for velfærdssygdomme på lang sigt, men også mere energi, vitalitet og velvære lige her og nu!

Fra syg til rask

Kan man spise og leve sig rask, selvom man lider af en svær eller kronisk sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg. Lær hvordan du selv kan påvirke sygdom ved at ændre på kost, motion og levevis. Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen dén, der har et godt bud på, hvad der virker.

Hjernemad

Alle er enige om at mad påvirker din sundhed fra hagen og nedefter. Men vidste du også, at det, du spiser, påvirker din hjerne og dit sind lige så meget? Lær hvordan du kan nære din hjerne og bogstavelig talt spise dig i bedre humør, til bedre koncentration og endda påvirke psykiske problemer. Effekterne af motion og bevægelse, søvn og mindre stress forklares også.

Umahro holder foredrag om en lang række sygdomme såsom: Leddegigt, kronisk tarmbetændelse, sukkersyge, kræft, hjertekarsygdomme, astma, eksem og nældefeber.

Umahros mange forskellige foredrag drejer sig kort sagt om:

• Hvad du selv kan gøre for at få det bedre – gennem enkle midler som kost og motion
• Hvordan det hele menneske fungerer, når det indtager den rigtige kost
• Hvordan du tager ansvaret for dit helbred i egen hånd og genvinder kontrollen over din vægt, din søvn, din livskvalitet og dit helbred.

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på (foredragsholderen navn), så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Coaching, Energi, Erhverv, Ernæring, Idræt, Kendt fra TV, Koncentration, Kost, Ledelse, Livskvalitet, Livsstil, Motion, Motivation, Samfund, Stress, Sundhed, Sygdom, Vægttab, Velvære, Videnskab, Vindermentalitet

Log in with your credentials

Forgot your details?